Stäng meny

Sök till Chef för förebyggandeavdelningen!

Vi söker nu efter dig som är redo för att bidra och verka i en nyckelroll inom en samhällsviktig organisation. Tjänsten är placerad i Västerås. En perfekt tjänst för dig som vill ta ansvar och kunna planera dina arbetsuppgifter och som innebär många kontaktytor och en del resande inom regionen. Men inte minst ett kompetent och härligt gäng med högt engagemang, arbetsglädje och stolthet. 

Brinner du för ledarskap och har ett samhällsengagemang så erbjuder vi dig en viktig roll i en växande verksamhet. En möjlighet att jobba med samhällsviktiga frågor och samtidigt vara med och påverka och forma ett kompetent team. En perfekt tjänst för dig som vill ta ansvar och kunna planera dina arbetsuppgifter och som innebär många kontaktytor och en del resande inom regionen. Men inte minst ett kompetent och härligt gäng med högt engagemang, arbetsglädje och stolthet. 

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och som kan att skapa väl fungerande team genom kommunikation och förmåga att entusiasmera. Du får andra att prestera genom att inkludera och delegera ansvar. 

Vi ser helst att du i grunden är utbildad brand- eller byggingenjör eller att du arbetat med plan- och byggärenden inom offentlig verksamhet alternativt som konsult. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Inför en anställning så kommer du genomgå en formell granskning då tjänsten är säkerhetsklassad. 

Klicka här för att komma till annonsen!

Sista ansökningsdag 8/3

 

Fler nyheter

Jobba hos oss

Bli en av oss, arbeta för ett säkrare och tryggare samhälle!

Här hittar du lediga jobb hos oss!

Mälardalens Brand- och Räddningsförbund
721 87 VÄSTERÅS

Besöksadress: Vallbyleden 9

Telefon: 021-39 82 00
E-post: mbr@mbrf.se

Följ oss i sociala medier

Instagram - Facebook